Jdi na obsah Jdi na menu
 


OVLÁDÁNÍ HRY

3. 6. 2020

Ovládání




 

Joystick
 

 

K pohybu vašeho vlka se používá joystick v levé dolní části obrazovky. Přetáhněte kurzor ve směru, ve kterém se má váš vlk pohybovat. Váš vlk se může tiše plížit, jít klidným krokem, vytrvale klusat či sprintovat vpřed!




 

Záchvat
 

 

Panel v pravém dolním rohu je váš útok a dovednostiVelké tlačítko je standardní kousnutí a útok, čtyři barevné po boku jsou speciální dovednosti. 



 
Jídelní lístek
 
Tlačítka uprostřed obrazovky jsou směrem zleva doprava: chatovací klávesnice (zprávy uvidí všichni hráči na mapě), atributy, dovednosti, výsledková tabule, teleport do jeskyně, kde jste začali hrát. V prostoru jeskyně se vám dobíjejí životy mnohem rychleji.
(Pozn. překladatele): Chat umožňuje v jedné zprávě krátké vzkazy a cenzuruje sprostá slova v jazyce anglickém. V PVP můžete využít chat pro všechny hráče či týmový jen pro vaší smečku. Probírání taktiky může začít! Teleportu do jeskyně předchází zavytí, během něhož je nezbytné, aby vás nenapadl nepřítel. V opačném případě bude proces teleportu přerušen a bude třeba, abyste unikli nepříteli a v bezpečí zavyli.

Scoreboard

Hodnotící tabulka ukazuje aktuální hráče na mapě a jejich aktuální skóre. Hráč, který lovil nebo zabil nejvíce, je označen jako Alfa (vůdce) smečky. Alfa získá možnost stvořit portál na požadovaném místě, do kterého se mohou ostatní vlci teleportovat pomocí tlačítka nad panelem útoku. Pravidla pro vytvoření a vstoupení do teleportu jsou opět stejná; nesmíte být během vytí napadeni, jinak bude proces přemístění přerušen.

Leveling Up

Při hraní získáte za zabití také zkušenostní body, mince a drahokamy.
Jakmile získáte požadovaný počet bodů, přestoupíte do dalšho levelu V levém horním rohu obrazovky se zobrazí vaše úroveň, průběh úrovně a XP spolu s vaším identifikačním číslem. Zde uvidíte při hraní také jméno vašeho vlka a barvu týmu.
Vaše mince (kulatá ikona s tlapou tlapy) a drahokamy (růžový kosočtverec) jsou v pravém horním rohu. Mince se používají k upgradu vašich atributů a získáte jich určitý obnos za každé zabití. Drahokamy získáváte za zabití šampionů se používají k odemykání a aktualizaci dovedností. Za drahokamy si lze pořídit účet premium, kde můžete využít jedinečné zbarvení vašeho vlka a zisk většího množství XP a mincí za ulovení kořisti či zabití.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář