Jdi na obsah Jdi na menu
 


WOLF 1.3.4

4. 6. 2020

Ahoj!

Toto jsou aplikace Swift. S nedávnou aktualizací 1.3.4 dne 22. ledna došlo k několika vylepšením v detekčním systému hackerů, který vyústil v detekci a oddělení řady modifikovaných účtů.

Věci, které mohou mít za následek přesun na „hackerské servery“:
- stahování hry z jakéhokoli jiného zdroje než Google Play nebo Apple App Store
- použití jakýchkoli modů, hacků nebo APK nebo jailbreaků vytvořených z neznámých zdrojů
- změna postupu vaší hry pomocí hackerů paměti nebo jakýchkoli jiných nástrojů
- modifikace herní mechaniky pomocí externích nástrojů
- použití jakéhokoli typu hackerů typu speed
- sdílení vašich přihlašovacích údajů s jinou osobou - mohou váš účet nebo přihlášení měnit pomocí hackované aplikace.

Systém detekuje nezákonné změny účtu bez ohledu na to, kdy a do jaké míry byl mod použit (zda se jednalo o 1 atribut nebo stovky z nich, nedávno nebo loni).

Doporučujeme se zaregistrovat pod funkční e-mailovou adresou, nastavit silné heslo a nikdy sdílet vaše přihlašovací údaje s kýmkoli. Podpora aplikací Swift nikdy nevyžaduje heslo a komunikuje pouze prostřednictvím oficiálních kanálů, jako je Facebook a e-mail (support@swiftapps.pl).

Objevily se nějaké zvěsti a teorie, jako třeba utrácet spoustu drahokamů / bodů najednou, aby lidé byli „zakázáni“ - žádná z nich není pravda. Pokud jste si stáhli naši aplikaci z Google Play nebo Apple App Store, nepoužíváte žádné hacky a nikdy jste s nikým nesdělili svá přihlašovací údaje, nemusíte se čeho bát.

V této záležitosti jsme dostávali mnoho e-mailů, prověřujeme všechny stížnosti a kontrolujeme každý účet, který tvrdí, že je „zakázán“ nespravedlivě. Provedli jsme také komplexní analýzu všech našich mechanismů detekce hackerů a fungují dokonale.

Mnoho hráčů se nezdálo jako hackeři, ale v minulosti měli svůj pokrok nezákonně pozměněný - nyní jsme vylepšili naše detekční systémy hackerů, abychom je mohli detekovat, i když k tomu došlo v minulosti. Pokud se váš přítel objeví offline, i když je online, nejedná se o chybu - mohlo by to znamenat, že jeden z vás byl detekován jako podvodník.

Jsme si vědomi toho, že tam stále jsou někteří hackeři, kteří mohou proklouznout, proto nám je prosím nahláste pomocí jejich ID přítele - jejich účet bude zkontrolován a pomůže nám s dalšími vylepšeními našeho systému.

Neustále pracujeme na tom, abychom vám poskytli příjemné a přátelské herní prostředí. Budeme pokračovat v práci na detekci hackerů a bezpečnostních problémech, abychom zajistili, že hackeři nezkazí vaši zkušenost. Sledujte další aktualizace a nový obsah!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář